Duyurular

MSKU Dışındaki Yükseköğretim Kurumunlarına Kayıtlı Öğrencilerin Ders Kayıtları Hakkında

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2017 11:32:06

Yaz okulunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  öğrencileri dışında başka bir Yükseköğretim Kurumuna kayıtlı öğrencilerin dersi alacağı Fakülte/Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu öğrenci işlerie müracaat ederek YAZ2017 ile başlayan öğrenci numaralarını aldıktan sonra sifre.mu.edu.tr adresinden şifrelerini güncelleyerek https://obs.mu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden ders kaydını yapmaları gerekmektedir.

Ön Kayıt (Ders Talep)
Önemli Bilgiler

Yaz Okulu Ön Kayıt Sistemi Yaz Döneminde açılması istenen dersleri ve kontenjanlarını belirleme adına Ders Taleplerini Toplamak için geliştirilmiştir.

Öğrencilerin 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında yapabilecekleri ders seçimleri ile Öğrenciler Yaz Dönemi için Ders Kaydı yaptırmış sayılmazlar. Sadece Açılmasını istedikleri dersleri talep edebileceklerdir.

Açılacak dersler bu başvurular göz önüne alınarak değerlendirilecektir.

Yaz Okulu Programına Diğer Üniversitelerin Öğrencileri de Ön Kayıt (Ders Talep) yapabileceklerdir.

Yaz Okulunda Tıp Fakültesi, Lisansüstü programlar için ders açılmayacaktır.

Yönetmelik